Sponsorer

Vill du vara med och sponsra galan och WE ACT Swedens arbete? Kontakta Anna-Karin Persson på anna-karin@weactsweden.com eller ring 0723-26 87 00

Gott Folk är en kreativ produktionsbyrå från Malmö inriktad på Film och foto. Gott folk hjälper WE ACT med allt vårt grafiska material!

Hotel DUXIANA i Malmö sponsrar WE ACT med hotellrum till galans artister.

Moriska Paviljongen, eller i folkmun kallad ”Moriskan” är Malmös mötesplats och nöjespalats mitt i Folkets Park. Moriskan är den vackra byggnaden i morisk stil som ritades 1902 av arkitekten A W Krenzisky. Moriskan sponsrar WE ACT med självaste festlokalen för årets gala!

På CA Andersson har vi kompetens och resurser att hjälpa dig med så gott som alla kommunikations-lösningar. Digitalt och analogt. CA Andersson sponsrar WE ACT med allt tryckmaterial!

Global Warning Systems mobilbaserade säkerhetstjänst ger löpande information om säkerhetsläget i landet man befinner sig i. Via ett webbaserat management verktyg kan man även få en ögonblicksbild över var hjälparbetare befinner sig, samt kommunicera med dem på ett snabbt och effektivt sätt. GWS sponsrar WE ACT med abonnemang på deras tjänst.

Tillskärarakademin Malmö är en personlig skola där vi arbetar i en kreativ miljö med en härlig atmosfär. Skolan är belägen i det underbara kulturkvateret St.Gertrud i centrala Malmö.

Scroll to Top