Om galan

Årets gala

Den 28 oktober anordnar vi i samarbete med Moriska Paviljongen årets gala som ska hjälpa oss vidare i vårt projekt i Kurdistan, Irak.

Vi kommer under kvällen att ha ett antal fina artister på scen, modevisning från designers som flytt från kriget och berättelser om vårt arbete framöver!

Precis som föregående år kommer vi att hålla en välgörenhetsauktion i samband med galan, vill du veta mer om hur du kan bidra till auktionen eller bjuda hem något kan du läsa mer här.

Inom kort kommer vi att börja sälja biljetter till kvällen, följ oss gärna på Facebook för uppdaterad information!

Tillsammans kan vi göra skillnad!

Historik

2015 arrangerade vi första WE ACT – refugees fundraising event på Moriska paviljongen i Malmö. Det finns många anledningar till att vi på WE ACT Sweden anordnar galan, den främsta att vi behöver finansiera våra projekt i flyktingläger runt om i och utanför Europa.

I samband med förra galan och välgörenhetsauktionen samlade vi ihop fantastiska 115 000:- till vårt arbete på Lesbos. Tack till alla er som bidrog!

Köp din biljett till galan på Tickster till en kväll för andra, kvällen bjuder på fantastiska framträdanden av våra artister, grymma auktioner och fullt med kärlek!