26/nov
Viktoria
Published in post

Exklusiv amningsklänning från Love Milk

Exklusiv amningsklänning med handbroderade pärlor från Love Milk i storlek S

Love Milk auktionerar ut en exklusiv amningsklänning (finns endast i dessa exemplar) med handbroderade pärlor. Klänningen är flamingorosa och är märkt i storlek S, men passar även storlek M. Material bambu. Värde 1199kr.

Love Milk är ett ekologiskt mamma-klädesmärke från Malmö, som drivs av Maria (kommunikatör) och Helena (designer). Fokus ligger på att skapa vackra och smarta plagg för medvetna mammor. Vi driver företaget med respekt och omsorg för klimat, miljö och människor. Plaggen säljs över hela världen.

För oss är det en självklarhet att stå upp för alla människors lika värde och rättigheter.
Hemsida: www.lovemilk.se

WE ACT Sweden arbetar nere på Lesbos med att servera mat till människorna som kommer in över Medelhavet. Vi drivs av att hjälpa andra människor och vårt arbete är helt ideellt. Alla pengar som kommer in via auktionerna går direkt till att finansiera vårt arbete på Lesbos och vi är så tacksamma över alla perivatpersoner och företag som valt att stödja oss i vårt arbete. Följ oss gärna på Facebook!

Utöver auktionerna så håller vi en välgörenhetsgala i Malmö den 9 december på Amiralen – en helkväll med mat, dryck och fantastiska artister som The Cardigans, Brainpool, Helena Josefsson & Kontur feat. Magnus Tingsek och Erik Nielsen.
Mer info om kvällen hittar ni på www.refugeegala.se

http://www.tradera.com/item/344302/246423016/exklusiv-amningsklanning-med-handbroderade-parlor-fran-love-milk-i-storlek-s

Viktoria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top